• ارز دیجیتال چیست ؟ 

    در ابتدا بگذارید کمی دقیق‌تر راجع به خود واژه‌ی «ارز دیجیتال » صحبت کنیم. ارز دیجیتال ترجمه عبارت انگلیسی Digital Currency می‌باشد. Digital Currency نوعی از ارز است که به صورت دیجیتالی یا الکترونیکی وجود دارد. در واقع این نوع از ارز به فرم فیزیکی موجود نیست. از ارزهای دیجیتال (یا ارز دیجیتالی) با نام‌های پول دیجیتالی (digital money)، پول الکترونیکی (electronic money)، ارز الکترونیکی (electronic currency) یا وجه نقد سایبری (cyber cash) نیز یاد می‌شود.

     

    ارزهای دیجیتال از مدت‌ها قبل وجود داشته‌اند و عمر زیادی دارند. علاوه بر این تنوع آن‌ها نیز بالا می‌باشد. از ارز های مجازی (virtual currencies) و ارزدیجیتال بانک مرکزی (central bank digital currency) می‌توان به عنوان مثال‌هایی از ارزهای دیجیتال یاد کرد.  اما به تازگی نوع دیگری از ارز های دیجیتال نیز به وجود آمده. ارز هایی که تاثیرات بزرگی بر نقل و انتقالات پولی داشته است. نام این دسته‌ی جدید ارز های رمز پایه (Cryptocurrency) است. 

    در واقع ارز های رمزپایه خود یکی از انواع ارزهای دیجیتال هستند. اما در ایران زمانی که کسی می‌گوید ارزدیجیتال، احتمالا منظورش همان ارز های رمزپایه است. در این نوشته نیز هر گاه که از واژه‌ی «ارز دیجیتال» استفاده شد، منظور همان ارز های رمزپایه است. 

    ارز دیجیتال چیست | خرید ارز دییجتال | فروش ارز دیجیتال | بهترین قیمت ارز دیجیتال 

    ارزهای دیجیتال انوع مختلفی دارد. ارزهای مجازی، ارزدیجیتال بانک مرکزی و ارزهای رمز پایه سه نوع معروف آن‌ها می‌باشد. در نتیجه ارز های رمزپایه (cryptocurrency) مثل بیت کوین، ارز دیجیتال نیز هستند. اما همه‌ی ارزهای دیجیتال لزوما ارز رمزپایه نیستند. در ایران زمانی که گفته می‌شود ارزهای دیجیتال، معمولا منظور نوع معروف آن یعنی ارز های رمزپایه است. 

    ارز رمزپایه یا ارز دیجیتال

    ارز رمزپایه (cryptocurrency) خود نوعی از ارزهای دیجیتالی (digital) یا ارز مجازی (virtual) است. امنیت این ارز با استفاده از تکنیک cryptography تضمین می‌شود (در واقع واژه‌ی cryptocurrency نیز از ترکیب واژه‌ی cryptography و currency به دست آمده است. cryptography به معنای رمزنگاری یا نهان‌نگاری می‌باشد. با استفاده از cryptography مشکل دو بار خرج کردن (double-spending) و انتقال پول‌های جعلی (counterfeit) حل می‌شود. این دو مشکل در ذات انواع دیگر پول‌های دیجیتال وجود دارد. 

    به ارز های رمزپایه، رمز ارز یا ارز های رمزنگاری شده نیز گفته می‌شود. بسیاری از ارزهای رمزنگاری شده شبکه های غیر متمرکزی (decentralized networks) هستند که مبتنی بر فناوری زنجیره بلوکی یا بلاکچین (blockchain) [یک دفتر کل توزیع شده که توسط مجموعه نابرابری از کامپیوترها تایید می‌شود] به وجود آمده است. از ویژگی‌های مهم رمزارزها این است که آنها توسط هیچ شخص، مرکز یا گروهی کنترل نمی‌شوند. از نظر نظری دخالت و دستکاری آن‌ها ممکن نیست. 

    ارز دیجیتال چیست | خرید ارز دییجتال | فروش ارز دیجیتال | بهترین قیمت ارز دیجیتال 

    ارز های دیجیتال در یک نگاه 

    • ارزهای دیجیتال شکل جدیدی از دارایی‌های دیجیتال هستند که مبتنی بر شبکه‌ای غیرمترکز از تعداد زیادی کامپیوتر کار می‌کند. این ساختار غیر متمرکز به آن‌ها اجازه می‌دهد تا دولت‌ها یا مقامات مرکزی هیچ کنترلی بر آن‌ها نتوانند داشته باشند. 
    • واژه «cryptocurrency» ریشه در «cryptography» و تکنیک‌های رمزگذاری دارد. این تکنیک‌ها برای تضمین امنیت شبکه استفاده میشود. 
    • زنجیره‌های بلوکی یا Blockchain ها، که روشی برای اطمینان از یکپارچگی داده‌های مربوط به معاملات هستند، از اساسی‌ترین مؤلفه‌های ارزهای رمزپایه هستند. 
    • بسیاری از کارشناسان معتقدند که Blockchain و فناوری‌های مرتبط با آن، بسیاری از صنایع از جمله صنعت مالی را دگرگون و مختل خواهد کرد. 
    • نقدهای زیادی بر ارزهای رمزپایه وارد است. استفاده از آنها در فعالیت‌های غیرقانونی، نوسانات بالای ارزش ارزها و آسیب پذیری‌های زیرساخت‌های آن‌ها از جمله این نقدها است. با این حال، این ارزها همچنان بخاطر قابلیت انتقال آسان، تقسیم پذیری، مقاومت در برابر تورم و شفافیت مورد تحسین قرار گرفته‌اند. 

    ارز های دیجیتال چه انواعی دارد ؟

    اولین ارز رمزپایه به وجود آمده بر پایه بلاکچین بیت کوین (Bitcoin) است. بیت کوین هنوز هم محبوب ترین و با ارزش‌ترین ارز دنیای ارزهای دیجیتال است. امروزه هزاران ارز رمزپایه دیگر با کارکردها و مشخصات گوناگون به وجود آمده است. برخی از این ارزها از بیت کوین ریشه گرفته‌اند و اصطلاحا یک کلون (clone) یا فورک (fork) از آن هستند (clone در زیست‌شناسی به معنای تولید مثلا از راه شکفتن یا تقسیم سلولی است، fork نیز به معنای تقسیم چیزی به دو یا چند شاخه است). این در حالی است که بسیاری از ارزهای دیگر از ابتدا و بر روی شبکه‌ی خاص خودشان ایجاد شده‌اند. 

    بیت کوین در سال ۲۰۰۹ توسط فرد یا گروهی که با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو (Satoshi Nakamoto) شناخته می‌شود به وجود آمد. در ماه نوامبر ۲۰۱۹، بیش از ۱۸ میلیون بیت کوین با ارزش کل بازار در حدود ۱۴۶ میلیارد دلار در گردش بوده است [۴]. 

    برخی از ارزهای رمزپایه دیگر (معروف به آلتکوین altcoin) که در ادامه‌ی موفقیت بیت کوین ایجاد شده‌اند عبارتند ازلایت کوین(litecoin)، اتریوم (Ethereum)، ایاس (EOS) و کاردانو (Cardano). در حال حاضر، کل ارزش ارزهای دیجیتال موجود چیزی در حدود ۲۱۴ میلیارد دلار است. از این مقدار چیزی بیش از ۶۸٪ از کل این ارزش متعلق به بیت کوین است. 

    برای آشنایی بیشتر با انوع ارزهای دیجیتال یعنی کوین‌ها، توکن‌ها و آلتکوین‌ها کلیک کنید. 

    ملاحظات ویژه! 

    نکته اصلی در جذابیت و کارایی بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال، فناوری blockchain است. این فناوری یک دفتر کل آنلاین (تاریخچه) از کل معاملاتی است که تا کنون انجام گرفته است را نگه‌داری می‌کند. اینگونه ساختاری از داده‌ها ایجاد می‌شود که کاملا امن است و نه تنها با تک تک گره‌های (نودهای node) شبکه یا هر کامپیوتری که یک کپی از این دفتر کل را در خود نگه می‌دارد به اشتراک گذاشته می‌شود بلکه توسط خود آن‌ها نیز تایید و مورد موافقت قرار می‌گیرد. هر بلوک جدیدی که ایجاد می‌شود، قبل از آکه بخواهد تایید شود باید توسط تک تک گره‌های شبکه صحت آن تایید گردد. اینگونه جعل تاریخ معامله تقریبا غیرممکن است. 

    بسیاری از کارشناسان معتقند که بلاکچین ظرفیت بسیاری خوبی برای کاربردهای دیگری همچون رای گیری آنلاین، جذب سرمایه به طور جمعی (crowdfunding) دارد. علاوه بر این با توجه به نرخ پایین و سرعت بالای انتقال این ارزها از یک شخص به شخص دیگر در هر جایی از دنیا، پتانسیل بهره بردن از آن‌ها در تجارت‌های بین‌المللی بسیار بالا است، با این وجود، از آنجایی که ارزهای رمزپایه مجازی هستند و بر روی یک پایگاه داده مرکزی ذخیره نشده‌اند. در نتیجه اگر شخصی کلید خصوصی خود را گم کند، ارز خود را به طور کامل از دست خواهد داد. اما در کنار این موضوع، باید گفت که هیچ مرکز، دولتی یا شرکتی به اطلاعات شخصی شما دسترسی ندارد. 

    ارز دیجیتال چیست | خرید ارز دییجتال | فروش ارز دیجیتال | بهترین قیمت ارز دیجیتال 

    مزیت های ارز های دیجیتال 

    معایب ارز های دیجیتال 

    غیرمتمرکز بودن 

    انتقال ارزهای دیجیتال بین دو شخص به طور مستقیم و بدون نیاز به شخص ثالث قابل اعتماد مانند بانک انجام می‌گیرد. اینگونه هیچ دستگاه دولتی توان به کارگیری سیاست‌های پولی‌ را که ممکن است باعث ایجاد بحران مالی شود ندارد. در عوض ، این انتقال با استفاده از کلیدهای عمومی و کلیدهای خصوصی و اشکال مختلف سیستمهای تشویقی مانند Proof of Work یا Proof of Stake انجام می‌شود.

    فعالیت‌های غیرقانونی 

    ماهیت نیمه ناشناس بودن ارزهای دیجیتال باعث ‌می‌شود تا آنها برای انجام فعالیت‌های غیرقانونی مانند پول شویی و فرار مالیاتی مناسب باشند. با این حال ، مدافعان ارزهای دیجیتال غالبا ناشناس بودن خود را با استناد به مزایای حفظ حریم خصوصی توجیه می‌کنند. برخی ارزهای رمزپایه نسبت به سایرین خصوصی تر هستند.

    حفظ حریم خصوصی، شفافیت، هزینه انتقال ناچیز و سرعت بالا 

    ارزهای دیجیتال را باید در درون کیف پول دیجیتال نگه داشت. برای سخت کیف پول دیجیتال نیازی هیچ گونه مشخصات فردی نیست (حریم خصوصی افراد). در عین حال هر کسی می‌تواند این کیف پول را مشاهده کن (اما نمی‌تواند بفهمد برای کیست) و بفهمد که چه مقدار ارز در آن است یا چه تراکنش‌هایی انجام گرفته است (شفافیت). هزینه انتقال در شبکه ارزهای دیجیتال نسبت به بانک‌ها ناچیز است. علاوه بر این انتقال آن در هر زمانی به هر نقطه‌ای از جهان تنها در چند دقیقه ممکن است.

    نوسانات بالای قیمت ارزها و از دست رفتن سرمایه با از دست دادن کلید خصوصی 

    تنها راه کنترل کیف پول‌های دیجیتال، در اختیار داشتن کلید خصوصی آن است. در نتیجه اگر آن کلید خصوصی گم شود، از آنجایی که هیچ مرکزی کنترل و اختیاری بر آن ندارد، همه‌ی دارایی‌های نگه‌داری شده در آن کیف پول از بین خواهد رفت. از طرف دیگر، نوسانات ارزش و قیمت ارزهای دیجیتال در حال حاضر بسیار بالا است و در نتیجه ریسک نگهداری از آن‌ها نیز بالا می‌باشد. البته سعی شده است تا با استفاده از استیبل‌کوین‌هایی همچون تتر این مشکل را برای افراد ریسک‌گریز برطرف کرد.

    ارز دیجیتال چیست | خرید ارز دییجتال | فروش ارز دیجیتال | بهترین قیمت ارز دیجیتال 

    نقدهای وارد بر ارز های دیجیتال 

    قیمت و ارزش ارزهای رمزپایه بر اساس میزان تقاضا و عرضه برای آن تعیین می‌شود. در نتیجه نرخ تبدیل یک ارز به دیگری یا حتی نرخ یک ارز در طول زمان می‌تواند نوسانات بسیار زیادی داشته باشد. برای مثال بیت کوین در اواخر ماه دسامبر سال ۲۰۱۷ شاهد یک رشد و سقوط رادیکالی بود. تا جایی که ارزش آن تا حدود ۲۱ هزار دلار هم بالا رفت.
    بنابراین برخی از اقتصاددانان به ارزهای دیجیتال به چشم یک حباب کوتاه مدت یا سوداگرانه نگاه می‌کنند.

    نگرانی دیگری که وجود دارد آن است که ارزهای رمزپایه مانند بیت کوین پشتوانه‌ی مادی ندارند. با این وجود برخی تحقیقات مشخص کرده‌اند که هزینه تولید بیت کوین که نیاز به انرژی فزاینده‌ای دارد ، به طور مستقیم با قیمت بازار آن مرتبط است.

    با این وجود ، بسیاری از ناظران مزایای احتمالی ارزهای رمزپایه را نیز می بینند، مانند امکان حفظ ارزش در برابر تورم، انتقال راحتتر و تقسیم آسان‌تر به واحدهای کوچکتر (در مقابل فلزات گرانبها) و عدم وجود نفوذ بانک های مرکزی و دولت‌ها.

     

    بیشتر بخوانید:

    https://rabexio.blogspot.com/p/blog-page_21.html

    https://rabexio.wordpress.com/bitcoin-cash/

    https://rabex.hatenablog.com/entry/2020/04/22/170039

    http://rabex.mystrikingly.com/blog/ripple

    http://rabex.eklablog.com/doge-coin-a185371430

    https://rabex.edublogs.org/buy-doge-coin/

    https://rabex-75.webself.net/blog/2020/04/22/ctrprocurrency-wallet


    your comment
  • دوج کوین چیست ؟

    سرسخت، رازآلود و جالب !

    خرید دوج کوین | فروش دوج کوین 

     

     

    دوج کوین چیست ؟ 

    دوج کوین (dogecoin) یک ارز دیجیتال است. نماد این ارز شباهت زیادی به شیبا اینو (Shiba Inu) در یکی از meme های معروف اینترنتی به نام doge دارد. این رمز ارز در ۶ دسامبر ۲۰۱۳ به عنوان “ارز شوخی” یا “joke currency” معرفی شد. دوج کوین به سرعت جامعه آنلاین خود را توسعه داد و در ژانویه ۲۰۱۴ به ۶۰ میلیون دلار سرمایه رسید(منبع: ویکیپدیا)

     

    این ارز با نماد Ð در سال ۲۰۱۳ با هدف فعالیت به عنوان یک پول مجازی در فضاهای مجازی معرفی شد. حتی در سایت خود این ارز نیز گفته می‌شود که دوج برای سرگمی است (Doge is for fun)! با وجود چنین هدف جالبی، در حال حاضر این ارز دیجیتال به عنوان یک ارزهای شناخته شده برای سرمایه‌گذاری و حفظ ارزش مورد استفاده قرار می‌گیرد.
    کاربرد اولیه این ارز فرستادن پاداش برای افراد مختلف در شبکه‌های مجازی برای پاداش است. مثلا در حال حاضر می‌توانید در شبکه رددیت (Redditاز این ارز استفاده کنید. برای مثلا علاوه بر این که می‌تونید پست یکی از دوستانتان را لایک (like) کنید، میتوانید برای او دوج هم بفرستید. در واقع علاوه بر تقدری و تشکر معنوی، میتوانید نشکر مادی هم از او بکنید(منبع: ویکیپدیا)

     

    دوج کوین یکی از قلمه‌های بیت کوین است که به لطف بازاریابی هوشمندانه خود به موفقیت رسیده. طی یک سال گذشته، بیش از صد ارز رمزنگاری جدید ایجاد شده است. اما تنها تعداد کمی از آن‌ها توانسته‌اند به سرعت رشد کنند.
    Dogecoin چندین رویداد مشهور مانند تیم های Nascar (مسابقات اتوموبیل‌رانی) و بازی های المپیک زمستانی را حمایت مالی کرده است. بخاطر همین موضوع است که حتی با وجود آن که این ارز کاربردهای زیادی هم ندارد اما باز هم در اینترنت رایج شده است(منبع:بایننس)

    خرید دوج کوین , فروش دوج کوین , قیمت دوج کوین

    دوج کوین در یک نگاه 

    بیشترین مقدار عرضه

    پروتکل توافقی
    POW

    تاریخ عرضه
    ۲۰۱۳-۱۲-۱۲

    نوع
    کوین (coin)

    قیمت عرضه اولیه

     منبع کد
    https://github.com/dogecoin/do

    وایت پیپر

    English Whitepaper

    وب سایت رسمی

    Dogecoin.com 

     

    مزایا و ویژگی های قابل توجه دوج کوین 

    ارز اینترنتی 

    Dogecoin یک ارز دیجیتال غیرمتمرکز و همتا به همتا است که به شما امکان می دهد به راحتی بصورت آنلاین برای دیگران پول بفرستید. می‌توانید این ارز را یک ``واحد پول اینترنتی`` بنامید.

    ارز اینترنتی سرگرم کننده و دوستانه 

    Dogecoin خود را با جامعه شگفت انگیز و پر جنب و جوش خود که از افراد دوستانه‌ای درست مثل شما ساخته شده، از سایر ارزهای دیجیتال جدا می‌کند.

     بیشتر بخوانید

    تتر

     

     


    your comment
  •  

    ریپل چیست ؟

     

    تراکنش هایی سریع مخصوص سازمان ها.

     

    خرید ریپل | فروش ریپل 

     

     

     

    ریپل چیست ؟ 

     

    ریپل در حال حاضر با ارزش بازاری حدود ۱۴ میلیون دلار، سومین ارز دیجیتال از نظر ارزش بازار است. تنها دو ارز دیجیتال بیت کوین و اتریوم ارزش بازار بیشتری دارند. این در حالی است که هدف این رمزارز کاملا با هدف بیت کوین و اکثر ارزهای دیجیتال متفاوت است. برخلاف بیت کوین، Ripple به دنبال حذف واسطه­ ها و به طور دقیق­تر، بانک­ها نیست. در واقع این بانک­ها هستند که بزرگترین کاربران آن را تشکیل می­دهند! هدف Ripple انجام سریع تر، ارزان تر و شفاف تر پرداخت های بین المللی است. شرکت Ripple قصد دارد تا مشکلات مشکلات پرداخت ها و انتقالات بین المللی را حل کند. ریپل پلتفرمی است برای انجام مبادلات، پرداخت ها و تسویه های بین المللی و XRP ارز رمز نگاری شده ای است بر روی این پلتفرم تا با مبادله آن انجام تراکنش ها آسان تر شود. 

     

    تفاوت ریپل با بیت کوین و سایر ارز های دیجیتال چیست ؟ 

     

    بنابراین ارز دیجیتال XRP کاملا با بیت کوین و اتریوم فرق دارد. بیت کوین تنها یک ارز دیجیتال است و اتریوم تنها یک پلتفرم برای قراردادهای هوشمند. اما Ripple (نه ارز دیجیتال آن XRP) زیرساختی است برای انجام معاملات بین المللی. این ارز دیجیتال در سال ۲۰۱۲ و توسط شرکت ریپل‌لبز (Ripple Labs) معرفی شد. 

     

    یکی دیگر از تفاوت های ارز دیجیتال XRP با سایر رمز ارز های دیجیتال نوع ایجاد و گردش آن است. برای مثال ارزهای جدید بیت کوین توسط استخراج کنندگان یا ماینرها ایجاد می شوند. این در حالی است که همه ی ۱۰۰ میلیارد ارز XRP از همان اول و در زمان شروع به کار ریپل به وجود آمده و در گردش است. نکته قابل توجه دیگر نگه داری حدود ۵۵ میلیارد XRP توسط خود شرکت ریپل (Ripple Labs) است. چنین چیزی با غیرمتمرکز بودن دنیای ارز دیجیتال در تناقض است. 

     

    به طور خلاصه هدف Ripple حل دو مشکل بزرگ در پرداخت های بین المللی است، کارمزد بالای این پرداخت ها و سرعت بسیار پایین. ریپل از سال ۲۰۱۲ با هدف حل این دو مشکل به حیات خود ادامه داده است. 

     

     

     

    تفاوت XRP با ریپل چیست ؟ 

     

    Ripple یک شرکت است و XRP تنها یکی از محصولات این شرکت. وقتی ارز دییجتال بیت کوین (BTC) می‌خرید در واقع دارید بر روی شبکه بیت کوین سرمایه‌گذاری می‌کنید. زمانی که ارز دیجیتال اتریوم (ETH) می‌خرید دارید بر روی شبکه اتریوم سرمایه‌گذاری می‌کنید. اما لزوما با خرید XRP بر روی شبکه Ripple سرمایه‌گذاری نمی‌کنید. در واقع با خرید XRP تنها بر روی یکی از محصولات این این شرکت سرمایه‌گذاری می‌کنید. البته باید گفت که نام ریپل آنقدر معروف شده است که زمانی که در جامعه ارزهای دیجیتال نام آن را ببرید منظور همان ارز دیجیتال XRP خواهد بود. 

     

     

     

    محصولات ریپل 

     

    محصولتی اصلی که شرکت ریپل در حال حاضر به بانک‌ها و موسسات مالی ارائه می‌کند به شرح زیر است: 

     

    • ایکس کارنت (xCurrent) 
    • ایکس رپید (xRapid) 
    • ایکس ویا (xVia) 

     

    بر روی کل این محصولات با نام ریپل‌نت (RippleNet) نیز می‌گذارند. 

     

     

    ارز دیجیتال XRP تنهای بر روی محصول ایک رپید و شبکه آن کاربرد دارد و کاربرد چندانی بر روی دو محصول دیگر ندارد. نکته جالب‌تر آن است که موسساتی که با شرکت ریپل کار می‌کنند بیشتر از محصول ایک کارنت آن استفاده می‌کنند نه ایکس رپید! بنابراین اگر شنیدید که این شرکت با شرکت‌های دیگر همکاری را آغاز کرد، خیال نکنید که لزومان پای ارز دیجیتال XRP در میان است و احتمالا قیمت ریپل افزایش خواهد یافت! 

     

     

     

    ریپل در یک نگاه 

     

    بیشترین مقدار عرضه
    ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ 

     

    پروتکل توافقی
    الگوریتم توافقی پروتکل ریپل (RPCA) 

     

    تاریخ عرضه
    ۲۰۱۳-۲-۱ 

     

    نوع
    کوین (coin) 

     

    قیمت عرضه اولیه
     

     

    منبع کد
    https://github.com/ripple/ripp 

     

    وایت پیپر 

     

    English Whitepaper 

     

    وب سایت رسمی 

     

    www.ripple.com 

     

     

     

    ویژگی های قابل توجه ریپل 

     

    کارمزد بسیار پایین ریپل.

     

    هزینه انتقال یا کارمزد ارز دیجیتال Ripple حدود ۰.۰۰۰۰۱XRP است! آنقدر کم که می توان گفت عملا انجام تراکنش رایگان تمام می شود. اما گفته شد که همه ی ریپل‌ها از قبل استخراج شده اند، پس این کارمزدها کجا می روند و متعلق به چه کسی هستند؟ باید گفت که هیچ کس! در این شبکه مکانیسم منحصر به فردی وجود دارد که XRPهایی که به عنوان کارمزد پرداخت می شوند را می‌سوزاند و نابود می‌کند. در واقع تعداد XRP موجود روز به روز در حال کاهش است و این خود مکانیسمی برای افزایش XRP باقی منده است.

     

    سرعت تراکنش بسیار بالای ریپل.

     

    سرعت انجام تراکنش با استفاده از XRP نه تنها از روش های سنتی پرداخت بلکه از بسیاری از ارزهای دیجیتال نیز سریع تر است.
    سرعت انجام تراکنش در سیستم های سنتی : ۳-۵ روز
    سرعت انجام تراکنش با استفاده از BTC: کمتر از ۱ ساعت
    سرعت انجام تراکنش با استفاده از ETH: کمتر از ۲ دقیقه
    سرعت انجام تراکنش با استفاده از XRP: کمتر از ۴ ثانیه 

     

    برخی از سوالات متداول درباره ریپل ؟ 

     

    خرید XRP در ایران با ریال چگونه ممکن است؟ 

     

    خوشبختانه چند سالی است که امکان خرید ارزهای دیجیتال در ایران با استفاده از ریال فراهم شده است. در حال حاضر صرافی‌های دیجیتال مختلفی این خدمت را ارائه می‌کنند. رابکس نیز یکی از صرافی‌هایی است که برای مدت طولانی در این بازار فعالیت دارد. این صرافی با ارائه قیمت‌هایی مناسب و ایجاد رابطه‌ای بلند مدت با مشتریان معامله XRP با استفاده از ریال را فراهم کرده است. شما می‌توانید بهترین قیمت ریپل را از رابکس بخوانید و در مدتی کوتاه خرید یا فروش خود را انجام دهید.

     

    آیا خرید XRP بدون احراز هویت ممکن است؟ 

     

    خیر.  خرید و فروش XRP در حوزه ی سرویس های مالی و تکنولوژی ( Fintech ) است. بنابراین برای جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی مثل پول‌شویی و استفاده از کارت های سرقت شده، هویت کاربران باید کاملا مشخص شود.
    به خاطر همین موضوع همه‌ی صرافی‌های دیجتال معتبری که در ایران فعالیت می‌کنند حتما کاربران خود را احراز هویت می‌کنند.

     

    ریپل(XRP) خود را در کجا نگهداری کنیم؟ 

     

    بر خلاف ارز های دیجیتال معروف دیگر همچون بیت کوین، تتر و اتریوم، کیف پول رسمی در خود سایت شرکت ریپل وجود ندارد و این شرکت نگهداری این ارز را به خود کاربران سپرده است. چندین کیف پول معتبر برای نگهداری ریپل وجود داردکیف پول سخت افزاری لجر (Ledger)، کیف پول توست (Toast Wallet)، کیف پول کوینومی (Coinomi) و کیف پول اتمیک (Atomic) نمونه‌هایی از این کوف پول ها هستند که می‌تواند ارز XRP خود را در آن نگه دارید.

     

     بیشتر بخوانید:

     

    1. bitcoin
    2. ripple
    3. USDT
    4. ETH
    5. BCH
    6. litecoin
    7. Doge

     

     


    your comment
  • آموزش کامل تریدینگ ویو (Tradingview) و استفاده از ابزارها

    تریدینگ ویو (Tradingview) جدیدترین نسل از پلتفرم‌های معاملاتی مبتنی بر وب است که ارائه‌دهنده‌ی نمودارهای قیمتی و ابزارهای مرتبط با آن‌هاست.

    تریدینگ ویو بستری حرفه‌ای و رایگان برای تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی و جهانی مختلف مانند بازارهای سهام، معاملات آتی، تمامی شاخص‌های اصلی، فارکس، قراردادهای مابه‌ التفاوت (CFDها) و ارزهای دیجیتال در اختیار معامله‌گران قرار می‌دهد. برخی از شرکتها در داخل کشور نیز با استفاده از بستر تریدینگ ویو و داده‌های بازار سهام در ایران، نمادهای بورس اوراق بهادار تهران را در داخل این پلتفرم گنجانده‌اند.

    ابزارهای تحلیل تکنیکال فراهم شده در تریدینگ ویو بسیار پیشرفته‌تر از موارد مشابه و سایر پلتفرم‌های تحلیل تکنیکال مانند متاتریدر است. در این نوشته قصد داریم به صفر تا صد استفاده از این پلتفرم تحلیل بپردازیم. اگرچه این پلتفرم به صورت تقریباً رایگان ارائه شده است و کاربر تنها با ورود به سایت می‌تواند از اکثر امکانات آن بهره‌مند شود و تحلیل سایر تحلیلگران را در آن مشاهده کند اما برای انتشار تحلیل‌های شخصی با سایر کاربران و تحلیلگران و برقراری ارتباط با آنها نیاز به ایجاد یک حساب کاربری در خود سایت وجود دارد.

    تنها در مواردی مانند مشاهده‌ی تایم فریم‌هایی غیر از تایم فریم‌های پیش فرض و استفاده‌ی همزمان بیشتر از سه اندیکاتور/ اسیلاتور یا سِت کردن چندین هشدار به طور همزمان و برخی امکانات دیگر نیاز به استفاده از نسخه‌های Pro و Premium است که مبلغی به صورت ماهیانه دریافت می‌کند.

    اگرچه کار با این پلتفرم ساده است اما در ابتدا ممکن است برای تازه‌کاران کمی گیج کننده به نظر برسد. در این مطلب با آموزش تریدینگ ویو قادر خواهید بود در این وبسایت حساب کاربری بسازید، از ابزارها و امکانات استفاده‌ی کافی ببرید و در نهایت تحلیل خود را به اشتراک بگذارید.

     

    ایجاد حساب کاربری در تریدینگ ویو

    ایجاد حساب کاربری در تریدینگ ویو بسیار ساده است و با انجام چند مرحله‌ی ساده می‌توانید حساب خود را فعال کنید. ابتدا وارد سایت به آدرس Tradingview.com شوید سپس در گوشه‌ی بالا سمت راست روی گزینه‌ی Join for Free کلیک کنید.

    نحوه‌ی ایجاد حساب کاربری در سایت تریدینگ ویونحوه‌ی ایجاد حساب کاربری در سایت تریدینگ ویو

    سپس به صفحه‌ای دیگر هدایت می‌شوید که می‌توانید با استفاده از ایمیل خود یا حساب گوگل، توییتر یا فیسبوک که در باکس قرمز مشخص شده‌اند اقدام به ایجاد حساب کنید.

     

    نمایی کلی از پلتفرم

    ابتدا به صورت اجمالی به نمای کلی پلتفرم نگاهی می‌اندازیم، سپس به طور مشخص به بررسی هرکدام از قسمت‌ها می‌پردازیم.

    نمای کلی از پلتفرم نموداری سایت تریدینگ ویونمای کلی از پلتفرم نموداری سایت تریدینگ ویو

    توضیحات بخش‌های مختلف تریدینگ ویو به اختصار در زیر آورده شده است:

    1. ناحیه‌ی نشان‌دهنده‌ی نمودار قیمتی که محور عمودی قیمت و محور افقی زمان را نشان می‌دهد.
    2. منوی اصلی که در آن می‌توانید نمودار نمادها و بازارهای مختلف و روش‌های گوناگون نمایش نمودار را انتخاب کنید، تایم فریم های گوناگون را مشاهده کنید، نمودارها را با یکدیگر مقایسه کنید، اندیکاتور به نمودار اضافه کنید و هشدارهای قیمتی ایجاد کنید.
    3. ابزارهای ترسیم بر روی نمودار
    4. در این قسمت می‌توانید نمایه‌ها و قالب‌های جدید ایجاد کنید یا بین آنها قالب موردنظر خود را انتخاب کنید (برای استفاده از این بخش باید نوع حساب شما Pro یا Premium باشد).
    5. ابزارهایی که برای ایجاد دیده بان (Wacth List)، ایجاد تقویم جدید، انتشار ایده‌های معامله‌گری و غیره ایجاد شده‌اند.
    6. با استفاده از این قسمت می‌توانید ایده‌های خود را منتشر، اسکرین‌شات‌های خود را ذخیره و به صورت مستقیم نمودار خود را بر روی توییتر منتشر کنید.

    منوی اصلی تریدینگ ویو

    منوی اصلی بالای تریدینگ ویو، شامل انواعی از عملکردهای اصلی، مختلف و کاربردی بر روی نمودارها است. هرکدام از این گزینه ها را به ترتیب از چپ به راست بررسی می‌کنیم.

    نمایی کلی از قابلیت های موجود در منوی اصلینمایی کلی از قابلیت های موجود در منوی اصلی

     

    نمادها در بازارهای مالی

    با کلیک کردن بر روی اولین گزینه می‌توانید در بازارهای مالی مختلف به جست و جو بپردازید. این بازارها همانطور که در ابتدای بحث گفته شد شامل بازارهای سهام، معاملات آتی، تمامی شاخص‌های اصلی، فارکس، قراردادهای مابه‌ التفاوت و ارزهای دیجیتال است. در بالای این پنجره کشویی، بازارهای مالی مختلف همانطور که در عکس زیر مشاهده می‌کنید مشخص شده‌اند و تحلیلگران با استفاده از این گزینه و گزینه‌ی All Exchanges در سمت راست می‌توانند انواع صرافی‌ها و بازارها را در تریدینگ ویو رصد کنند.

    جستجوی شاخص‌ها و جفت ارزهای از این بخش قابل انجام استجستجوی شاخص‌ها و جفت ارزهای از این بخش قابل انجام است

    برای مثال با وارد کردن عبارت BTCUSD در این قسمت، لیستی از نمودارهای قیمت بیت‌ کوین در برابر دلار آمریکا در صرافی‌های مختلف باز می‌شود که کاربر می‌تواند از گزینه‌های موجود، نمودار موردنظر خود را انتخاب کند.

     

    انواع تایم فریم ها

    با انتخاب این گزینه می‌توانید از تایم فریم های مختلفی از یک دقیقه تا یک ماهه برای مشاهده‌ی نمودار موردنظر خود بهره ببرید.

    آموزش کامل استفاده از ابزارها و امکانات سایت Tradingviewانواع تایم فریم‌‌های قابل استفاده در سایت تریدینگ ویو

    تایم فریم هایی که خارج از بازه‌ی ذکر شده هستند نیاز به استفاده از نسخه‌ی Premium تریدینگ ویو دارند.

     

    انواع مختلف نمایش نمودار

    با استفاده از این گزینه در تریدینگ ویو می‌توانید نحوه‌ی نمایش نمودار را به حالت دلخواه خود از بین گزینه‌های مختلف نمایش نموداری تغییر دهید.

    حالات مختلف نمایش نمودار در سایت تریدینگ ویوحالات مختلف نمایش نمودار در سایت تریدینگ ویو

    در حالت پیش‌فرض، تنظیمات نمایش نمودار به صورت شمع‌های ژاپنی (Candlesticks) است که بیشترین محبوبیت را بین تحلیلگران به دلیل ساده، کاربردی بودن و نمایش نوسانات دارد.

     

    نمایش بیش از یک نمودار در صفحه و اضافه کردن اندیکاتور/اسیلاتور

    گاهی اوقات نیاز به مشاهده‌ی دو یا چند نمودار بر روی هم به منظور تحلیل‌های بین بازاری یا بررسی همبستگی قیمت چند ارز به یکدیگر احساس می‌شود. با استفاده از گزینه‌ی Compare (مقایسه) در سایت تریدینگ ویو می‌توانید چند نمودار را بر روی هم انداخته و حرکات قیمتی آنها را تحلیل کنید.

    نحوه‌ی نمایش بیش از یک نمودار در یک صفحه در سایت تریدینگ ویونحوه‌ی نمایش بیش از یک نمودار در یک صفحه در سایت تریدینگ ویو

    برای مثال در عکس بالا بر روی نمودار قیمت بیت‌ کوین، دو نمودار قیمت اتریوم و ریپل اضافه شده‌اند. برای این منظور پس از کلیک کردن بر روی گزینه‌ی Compare در پنجره‌ی باز شده در قسمت Company Comparison نام ارز موردنظر خود را (در اینجا ETHUSD و XRPUSD) وارد کنید.

    برای استفاده از اندیکاتور/اسیلاتورها بر روی نمودار روی گزینه‌ی Indicators کلیک کرده و در پنجره‌ی باز شده نام اندیکاتور موردنظر خود را وارد و به نمودار اضافه کنید یا به جست و جوی آن در کتابخانه‌ی بزرگ اندیکاتورها در سایت تریدینگ ویو بپردازید. به عنوان مثال در شکل زیر دو اندیکاتور مکدی و شاخص قدرت نسبی (RSI) به نمودار قیمت بیت‌ کوین اضافه شده‌اند.

    نحوه‌ی اضافه کردن اندیکاتور به نمودار در سایت تریدینگ ویونحوه‌ی اضافه کردن اندیکاتور به نمودار در سایت تریدینگ ویو

    با استفاده از نسخه‌ی رایگان سایت تنها می‌توان سه اندیکاتور به نمودار اضافه کرد که در صورت ارتقای حساب کاربری این محدودیت برداشته می‌شود.

     

    تنظیمات نمودار

    با کلیک کردن بر روی گزینه‌ی چرخ دنده در بالا و سمت راست صفحه می‌توانید تنظیمات نمودار تریدینگ ویو خود مانند رنگ و ظاهر، منطقه‌ی زمانی، خطوط وضعیت، مقیاس و رویدادها را به دلخواه خود تغییر دهید و بر طبق نیاز نمودار خود را شخصی‌سازی کنید. حتی می‌توانید در معاملات و موقعیت‌های معاملاتی خود این شخصی‌سازی‌ها را اعمال کنید.

    پنجره‌ی تنظیمات نمودار در سایت تریدینگ ویوپنجره‌ی تنظیمات نمودار در سایت تریدینگ ویو

    با استفاده از گزینه‌ی Events در همین پنجره می‌توانید رویدادهای اخباری را مستقیماً بر روی نمودار مشاهده کنید. به این ترتیب تحلیلگران به راحتی می‌توانند اثرات رویدادهای اخباری گذشته را آنالیز کرده و تحلیل فاندامنتال انجام دهند.

     

    منوی ابزارهای نمودار تریدینگ ویو

    بزرگترین تفاوت سایت تریدینگ ویو و دلیل عمده‌ی محبوبیت این سایت بین تحلیلگران این است که این سایت علاوه بر تمام ابزارهای استاندارد ترسیم بر روی نمودار، ابزارها و ویژگی‌های بسیار پیشرفته و منحصر به فردی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که در ادامه‌ی این بحث به توضیح این موارد می‌پردازیم. این نوار ابزار را همانطور که در قسمت نمای کلی پلتفرم مشاهده کردیم می‌توان در سمت چپ صفحه که به صورت عمودی چیده شده است مشاهده کرد.

    طبقه بندی ابزارهای ترسیمی بر روی نمودار در سایت تریدینگ ویوطبقه بندی ابزارهای ترسیمی بر روی نمودار در سایت تریدینگ ویو

    با توجه به عکس بالا مشاهده می‌کنیم که این ابزارهای متعدد در دسته بندی های مختلف در منوی ابزارهای ترسیمی قرار دارند. با کلیک کردن بر روی هرکدام از این دسته‌ها مجموعه‌ی مربوط به این دسته برای انتخاب کاربر پدیدار می‌شود. در ادامه به بررسی هرکدام از این دسته‌ها می‌پردازیم.

    ابزارهای ترسیم خط و روند

    این دسته در تریدینگ ویو شامل ابزارهایی مانند خطوط روند، خطوط افقی و عمودی، کانال موازی و روند رگرسیونی است. ابزارهای روند عموما دو نقطه‌ای هستند و با قرار دادن دو نقطه بر روی کف یا سقف مورد نظر به آسانی ترسیم می‌شوند.

    ابزارهای ترسیم خط و روند ابزارهای ترسیم خط و روند

    ابزارهای دیگر این دسته نیز کارکردهای گوناگونی دارند، برای مثال ابزار Info Line با ترسیم بین دو نقطه اطلاعاتی مانند تفاضل قیمتی بین این دو نقطه و مقدار درصدی آن، فاصله‌ی زمانی بین دو نقطه و زاویه‌ی خط روند ترسیم شده را به ما می‌دهد. ابزار Trend Angle نیز زاو‌یه‌ی خط روند ترسیم شده را به ما می‌دهد.

    ابزارهای Horizontal Line و Horizontal Ray برای ترسیم خطوط افقی در نمودار و در مقابل ابزار Vertical Line برای ترسیم خطوط عمودی در نمودار به کار می‌رود. برای ترسیم کانال بر روی نمودار نیز از ابزار Parallel Channel استفاده می‌کنیم.

    ابزارهای چنگال اندروز، گن و فیبوناچی

    اولین زیردسته‌ای که از این دسته ابزارها معرفی می‌شود ابزارهای رسم با استفاده از چنگال اندروز (Andrew’s pitchfork) هستند. این ابزار سه نقطه‌ی محوری دارد و پس از ترسیم شکلی همانند چنگال ایجاد می‌کند. استراتژی‌های معاملاتی گوناگونی با استفاده از چنگال اندروز وجود دارد اما نکته‌ای که باید در ترسیم همه‌ی این چنگال‌ها در نظر گرفته شود این است که نقطه‌ی سوم چنگال یا C باید بین بازه‌ی قیمتی دو نقطه‌ی A و B قرار بگیرد.

    آموزش کامل استفاده از ابزارها و امکانات سایت Tradingviewابزارهای مبتنی بر چنگال اندروز

    پس از این زیردسته نوبت به ابزارهای گن مانند باکس گن (Gann Box)، مربع گن (Gann Square)، مربع ثابت گن (Gann Sqauare Fixed) و بادبزن گن (Gann Fan) می‌رسد.

    ویلیام دلبرت گن (William Delbert Gann) معامله‌گر بازارهای مالی در اویل قرن بیستم بود. روش وی در معامله در بازارهای سهام (Stock) و کالا تا به امروز بی‌نظیر و غیرقابل رقابت بوده است. تکنیک وی در پیشبینی ‌های قیمتی و زمانی روشی منحصر به فرد است که امروزه نیز بسیاری از این تکنیک استفاده می‌کنند و از روش وی تقلید می‌کنند.

    از آنجایی که در این نوشته قصد معرفی ابزارها و استفاده از آنها را در تریدینگ ویو داریم، فرصتی برای معرفی سیستم معاملاتی وی وجود ندارد و تنها به نحوه‌ی ترسیم ابزار بر روی نمودار می‌پردازیم.

    مربع گن (Gann Square) سنگ بنای تکنیک معاملاتی گن محسوب می شود که مبتنی بر تقارن زمان و قیمت است. این ابزار ترسیمی بر روی نمودار ابزاری پیشرفته است و استفاده صحیح از آن نیاز به دانش پایه در مورد تئوری گن دارد. توجه داشته باشید که نمودار باید به درستی مقیاس‌بندی شود تا اطمینان حاصل شود که محورها رابطه‌ی مربعی دارند. یک راه برای استفاده از این ابزار به این صورت است که نقطه‌ی اول این ابزار را بر روی سطوح ماژور اصلی قرار داده سپس نقطه‌ی دوم طوری رسم می‌شود که نقطه‌ی 1*1 نمودار بر روی سطوح حمایتی با دقت مناسبی قرار گیرد.

    ابزار باکس گن از زیردسته‌ی ابزارهای گنابزار باکس گن از زیردسته‌ی ابزارهای گن

    ابزار بعدی در این زیردسته ابزار بادبزن گن (Gann Fan) است که این ابزار از ۹ خط مورب گسترش یافته تشکیل شده است که برای نشان دادن سطح حمایت و مقاومت مختلف در یک نمودار طراحی شده است. این خطوط مورب که از کف‌ها و سقف های اصلی تشکیل شده، زمان و قیمت را به بخش‌های متناسب تقسیم می‌کند و اغلب برای پیش بینی نواحی حمایتی و مقاومتی استفاده می‌شوند.

    در واقع این ابزار مانند چند خط روند با زوایای مختلف است که بر روی نمودار ترسیم می‌شود. اساس این روش با تکیه بر این اصل که که بازارها با شکسته شدن روند یا زاویه‌ای به سمت زاویه‌ی دیگر حرکت می‌کنند، بنا نهاده شده است.

    ابزار بادبزن گن از زیر دسته‌ی ابزارهای گنابزار بادبزن گن از زیر دسته‌ی ابزارهای گن

    در انتهای این دسته به زیردسته‌ی ابزارهای فیبوناچی می‌رسیم که به علت داشتن کاربرد در هر تایم فریمی از اهمیت و محبوبیت بالایی در تحلیل تکنیکال برخوردار هستند. ابزارهای این زیردسته شامل ابزار فیبوناچی اصلاحی (Fib Retracement)، فیبوناچی پروجکشن (Trend-Based Fib Projection)، فیبوناچی زمانی (Fib Time Zone)، فیبوناچی دایره‌ای و مارپیچ، کانال فیبوناچی و از این قبیل تقسیم می‌شود که تمام این موارد را در عکس زیر و در آخرین زیردسته می‌توانید مشاهده کنید.

    آموزش کامل استفاده از ابزارها و امکانات سایت Tradingviewابزارهای مبتنی بر فیبوناچی

    مهم ترین ابزارهای فیبوناچی ابزارهای فیبوناچی اصلاحی/گسترشی و فیبوناچی پروجکشن است. نحوه‌ی استفاده از فیبوناچی اصلاحی/ گسترشی در مطلب «آشنایی با الگوهای هارمونیک» بحث شده است. یکی از تفاوت های ابزار فیبوناچی پروجکشن با دو مورد قبل در سه نقطه‌ای بودن این ابزار است. به این صورت که برای به دست آوردن اندازه‌ی یک حرکت نسبت به حرکت قبلی و هم سوی آن نقطه‌ی اول ابزار را در ابتدای موج اولیه، نقطه‌ی دوم را در انتهای این موج و نقطه‌ی سوم در انتهای موج مخالف و مابین این دو حرکت قرار داده می‌شود.

    در انتها سطوح موردنظر برای اتمام موج حرکتی مورد نظر با توجه به سطوح فیبوناچی مشخص می‌شود. از این ابزار برای به دست آوردن نسبت موج‌های حرکتی هم جهت نسبت به هم، اهداف قیمتی و به طور کلی سطوح حمایت و مقاومت استفاده می‌شود.

    برای مثال در نمودار زیر در قیمت بیت‌ کوین کش موج CD به اندازه‌ی 1.618 برابر موج AB است که با داشتن سه نقطه‌ی ABC و ترسیم فیبوناچی پروجکشن می‌توانستیم نقطه‌ی D را حدس بزنیم. همانطور که اشاره شد هدف از این مطلب آموزش تریدینگ ویو و نحوه‌ی استفاده از هرکدام از این ابزارها با توجه به حوزه‌ی تحلیلی مربوط به آن نیازمند مطالعه و تجربه در هر مورد است.

    یکی از تفاوت های ابزار فیبوناچی پروجکشن با دو مورد قبل در سه نقطه‌ای بودن این ابزار است. به این صورت که برای به دست آوردن اندازه‌ی یک حرکت نسبت به حرکت قبلی و هم سوی آن نقطه‌ی اول ابزار را در ابتدای موج اولیه، نقطه‌ی دوم را در انتهای این موج و نقطه‌ی سوم در انتهای موج مخالف و مابین این دو حرکت قرار داده می‌شود. در انتها سطوح موردنظر برای اتمام موج حرکتی مورد نظر با توجه به سطوح فیبوناچی مشخص می‌شود. از این ابزار برای به دست آوردن نسبت موج‌های حرکتی هم جهت نسبت به هم، اهداف قیمتی و به طور کلی سطوح حمایت و مقاومت استفاده می‌شود.

    برای مثال در عکس زیر در قیمت بیت‌ کوین کش موج CD به اندازه‌ی 1.618 برابر موج AB است که با داشتن سه نقطه‌ی ABC و ترسیم فیبوناچی پروجکشن می‌توانستیم نقطه‌ی D را حدس بزنیم.

    ابزار فیبوناچی پروجکشن از زیردسته‌ی ابزارهای فیبوناچیابزار فیبوناچی پروجکشن از زیردسته‌ی ابزارهای فیبوناچی

    برای مشاهده‌ی نمونه‌ای دیگر می‌توانید به پست تحلیل «بایننس کوین» مراجعه کنید. ابزارهای فیبوناچی زمانی (Fib Time Zone)، فیبوناچی پروجکشن زمانی (Trend-Based Fib Time) نیز همانند ابزارهای فیبوناچی اصلاحی/گسترشی و فیبوناچی پروجکشن هستند با این تفاوت که به جای سطوح قیمتی، بازه های زمانی صعود و نزول را به ما می‌دهند.

    سایر ابزارهای فیبوناچی نیز با استفاده از این نسبتهای معروف به ترسیم سطوح و اشکال مختلف مانند کانال، دایره، مارپیچ و کنج بر روی نمودار کمک می‌کنند.

    اشکال هندسی و قلموها

    این دسته شامل ابزارهایی مانند قلموها و اشکال هندسی مانند مستطیل، دایره، مثلث و انواع منحنی ها برای استفاده بر روی نمودار تریدینگ ویو است.

    انواعی از اشکال هندسی و قلموها از دسته‌ی ابزارهای هندسیانواعی از اشکال هندسی و قلموها از دسته‌ی ابزارهای هندسی

    متن و یادداشت

    ابزارهای این دسته برای اضافه کردن متون و یادداشت به نمودار، کشیدن پیکان و اضافه کردن برچسب‌های قیمتی در تریدینگ ویو به کار می‌روند.

    ابزارهای متن و یادداشت بر روی نمودارابزارهای متن و یادداشت بر روی نمودار

    الگوها

    یکی از ویژگی‌های برجسته‌ی پلتفرم تریدینگ ویو امکان ترسیم الگوهای نموداری است. با کمک ابزارهای این دسته الگوهای متنوع زیادی از مثلث‌ها و سر و شانه گرفته تا انواع الگوهای هارمونیک را می‌توان بر روی نمودار کشید و همچنین می‌توان با تکیه بر نظریه‌ی امواج الیوت به شماره‌گذاری و نامگذاری امواج با استفاده از این ابزارها پرداخت.

    آموزش کامل استفاده از ابزارها و امکانات سایت Tradingviewانواعی از ابزارهای ترسیم الگوها بر روی نمودار در سایت تریدینگ ویو

    نحوه‌ی ترسیم ابزارهای زیردسته‌ی اول از این دسته یعنی الگوهای هارمونیک را در مطلب «آشنایی با الگوهای هارمونیک» می‌توانید مطالعه کنید. ابزارهای این دسته شامل XABCD Pattern، Cypher Pattern ABCD Pattern و Three Drives Pattern هستند.

    در ادامه از ابزارهای Triangle Pattern و Head and Shoulders برای رسم انواع الگوهای مثلث و الگوی سر و شانه از الگوهای کلاسیک تحلیل تکنیکال استفاده می‌کنیم.

    برای نامگذاری امواج بر اساس نظریه‌ی الیوت از ابزارهایی در این دسته که تحت نام Elliott Wave هستند نیز می‌توان یاری جست. Cyclic Lines ،Time Cycles و Sine Line نیز ابزارهایی برای جداسازی سیکل‌های زمانی مختلف با طول یکسان در قیمت هستند.

    ابزارهای محاسبه و تخمین، آیکون‌ها و اندازه‌گیری

    ابزارهای اندازه‌گیری در نمودار به منظور نمایش و محاسبه‌ی بازه‌های زمانی و دامنه‌ی قیمت است. ابزارهای Long Position و Short Position نشان‌دهنده‌ی سود و ریسک یک معامله‌ی خرید (Long) یا فروش (Short) و اهداف قیمتی یا حد ضرر در معاملات است. در واقع ابزارهای این دسته به معامله‌گران در مدیریت ریسک کمک می‌کنند.

    آموزش کامل استفاده از ابزارها و امکانات سایت Tradingviewنمونه هایی از ابزارهای اندازه‌گیری در پلتفرم تریدینگ ویو

    ابزار Forecast یا پیش‌بینی نیز ابزاری مفید به خصوص در هنگام به اشتراک گذاری ایده های تحلیلی با جامعه کابران تریدینگ ویو محسوب می‌شود. این ابزار به کاربر اجازه می‌دهد که برای معاملات خود نقاط ورود و خروج تعیین کند. در آخر از آیکون‌ها نیز می‌توان برای کشیدن نمادها و تصاویر برای افزایش جذابیت بصری بهره برد.

     

    منبع: ارز دیجیتال

     


    your comment
  • BitMex Has Been Bleeding Bitcoins Since Black Thursday

    Since Black Thursday, BitMex users have been withdrawing Bitcoins (BTC) from the exchange in droves.

    On March 13, BitMex held 306,814 Bitcoins (BTC), by April 9, this number had dropped to 222,025 — this represents a 38% decrease in Bitcoin holdings.

    Source: TokenAnalyst

    Source: TokenAnalyst

    Although it coincides with the recent trend of traders moving Bitcoins away from centralized exchanges in general, in the case of BitMex, the drop is more pronounced.

    Source: glassnode

    Source: glassnode

    Traders switching to better alternatives

    The exchange went offline for 25 minutes on March 13. According to BitMex, they suffered two DDOS attacks, which resulted in the disruption. However, not everyone believed this explanation.

    A prominent trader in the crypto space shared his views with Cointelegraph:

    “There has been increased competition to what Bitmex started back in 2014 with the most notable being ByBit & Deribit. It is not surprising that if one of these companies upsets its users due to server failure, no matter how short the disruption, people will start to consider alternatives."

    Another trader claimed that BitMex wrongfully liquidated his leveraged position during the outage which led to a loss of 30 BTC or $150,000. Some have even considered whether short-selling should be banned in the crypto market altogether.

    Founder and CEO of Celsius Network (CEL), Alex Mashinsky believes that the recent “flash crash” may be what hurt BitMex in the eyes of traders:

    “I think they lost the customers they had to liquidate in March during the flash crash. Also many other exchanges now offer exactly the same product and have many other features BitMEX does not have so it is harder for BitMex to rebuild the customer base.”

    A popular crypto YouTuber known as “The Moon” posted a video explaining why he removed his BitMex video tutorial, which was once the most popular video on his channel. In the same video, he urges his followers to stop using the exchange.

    he goes on to list several reasons that make BitMex a bad choice for his followers; amongst them — bad customer service, carelessness handling of user data, and trading against its users. He also claimed that the existence of better alternatives has led to users leaving the exchange en masse:

    “And I think that fundamentally BitMex is not a good exchange to be trading on. There are much better exchanges out there right now. And these new BitMex alternatives, they are capitalizing off of the bad behavior of BitMex and the fact that people are leaving BitMex in masses.”

    Price manipulation?

    More recently, the exchange has been hit with a class action lawsuit that alleges that BitMex was selling unregistered securities to U.S. residents. The complaint also accuses BitMex of price manipulation:

    “BitMEX deliberately based the price of its futures on spot-market exchanges that have limited liquidity and are thus relatively easy to manipulate. BitMEX would then engage in manipulative trading on those exchanges to change the price of bitcoin or ether.”

    Losing almost 40% of its Bitcoin deposits in less than a month may indicate a serious blow to the once dominant derivatives exchange.

     

    source: cointelegraph


    your comment